Køb xenical

kr. 1,307.00

Se apoteket 

Catégorie :

Description

Køb Xenical uden recept

Af hvilken grund anvendes Xenical?

Xenical 120 mg tabletter bruges til at støtte mennesker, der er ekstremt overvægtige med at tabe sig, opretholde normal kropsvægt og undgå at genvinde vægten gennem vægtkontrol. Fedme beskrives som enhver med et BMI på 30 eller derover, hvilket kan føre til alvorlige sygdomme som hjertesvigt, forhøjet blodtryk, diabetes og blokerede arterier.

Ved at sænke kolesterol, blodtryk og blodsukker som en langsigtet kur mod vægttab kombineret med en fedtfattig, kaloriekontrolleret diæt og en afbalanceret livsstil og masser af motion hjælper Xenical 120 mg kapsler med at mindske risikoen for fedme-relateret sygdomme.

Hvorfor fungerer Xenical?

Kapslerne på Xenical 120 mg indeholder orlistat, der forhindrer aktiviteten af ​​det gastrointestinale lipaseenzym, som normalt nedbryder fedtet i hele din diæt. Fedtet i kosten består overvejende af store triglycerider, der hydrolyseres i mindre fedtsyrer af GL, som derefter kan absorberes i tyndtarmen. Triglycerider kan ikke indtages, fordi op til 30 procent af fedtet i din diæt bevæger sig gennem dit system og udskilles uden at blive absorberet af virkningen af ​​120 mg Xenical kapsler.

Dette sikrer, at kroppen kan bruge op til 30 procent mindre fedt til ernæring i kosten, så du kan først bruge dine egne energilagre til kropsfedt, og der vil være mindre ekstra kalorier at gemme som kropsfedt fra dine måltider. .

Hvad indeholder Xenical?

Orlistat, en gastrointestinal lipasehæmmer, der blokerer for nedbrydning og absorption af fedt i din kost, findes i Xenical 120 mg kapsler. Mikrokrystallinsk cellulose, natriumstivelsesglycolat, povidon, natriumlaurylsulfat og talkum er også til stede i Xenical 120 mg kapsler. Gelatine, indigokarmin, titandioxid og spor af sort trykfarve findes i kapselkassen.

Fedmeomsorg med Xenical

Ved behandling af ekstrem fedme anvendes Xenical 120 mg kapsler til at hjælpe med at regulere vægten, hvilket er defineret som enhver med et body mass index (BMI) på 30 eller mere, hvilket kan føre til alvorlige sygdomme såsom hjertesygdomme, højt blodtryk , diabetes og blokerede arterier.

Xenical kapsler på 120 mg inkluderer orlistat, en gastrointestinal lipasehæmmer, som virker ved at forhindre nedbrydning og absorption af fedt i kosten, så kroppen ikke bruger det som energi eller opbevarer det som kropsfedt. Du skal være i stand til at tabe sig og opretholde vægttab med Xenical 120 mg tabletter sammen med en fedtfattig, kaloriekontrolleret diæt og en sund livsstil med masser af motion for at behandle fedme og reducere dens sundhedsrisici.

At tabe sig ved hjælp af Xenical

Xenical 120 mg kapsler kan hjælpe dig med at tabe dig, fordi de indeholder orlistat, en gastrointestinal lipasehæmmer, der virker ved at forhindre diætindtagelse og absorption af fedt i kosten, så din krop ikke kan bruge eller beholde det som energi eller som kropsfedt. Du skal være i stand til at tabe sig og opretholde vægttab ved at vedtage en fedtfattig, kaloriekontrolleret diæt og en sund livsstil med masser af motion, hvilket også kan reducere de sundhedsmæssige risici forbundet med fedme.

Hvad er forskellen mellem appetitdæmpende midler og Xenical?

I stedet for at undertrykke din appetit fungerer Xenical 120 mg kapsler ved at målrette fordøjelsen og optagelsen af ​​fedt i kosten i blodbanen. Orlistat, en gastrointestinal lipasehæmmer, der forhindrer nedbrydning og absorption af fedt i din mad, indeholder Xenical 120 mg tabletter, hvilket får op til 30 procent af fedtet i din diæt til at strømme gennem dit system for at blive elimineret uden at blive indtaget. Xenical indtages ikke i blodet, i modsætning til appetitdæmpende midler, men fungerer lokalt ved at binde til gastrointestinal lipase i maven.

Hvilke bivirkninger er der for Xenical?

Generelt er de mest almindelige bivirkninger ved at tage Xenical 120 mg kapsler milde og intermitterende og bidrager til indvirkningen på fordøjelseskanalen, herunder forhøjet luft i maven, mavesmerter, øjeblikkeligt behov for afføring og hyppigere behov for afføring, klæbrig, fedtet , løs eller flydende afføring, anal olieagtig udledning og rektal smerte eller irritation. Inden for 24-48 timer efter at have taget Xenical 120 mg tabletter, vil du opleve visse bivirkninger, og jo højere fedtindholdet i din kost er, desto mere sandsynligt er det, at du oplever disse bivirkninger. Symptomer forbundet med hypoglykæmi (lavt blodsukker) inkluderer andre mindre hyppige bivirkninger såsom svedtendens, træthed, underernæring, svimmelhed, rysten, hovedpine, rødme eller bleghed, følelsesløshed, hurtig puls.

Hvornår er det ikke hensigtsmæssigt at bruge Xenical?

Hvis du gør det, bruger du ikke Xenical,

  • Få kronisk malabsorption eller kolestasesyndrom (blokering i galdegangen)
  • Du er allergisk over for orlistat eller nogen af ​​de andre komponenter i 120 mg kapslerne af Xenical
  • Du tager andre lægemidler, der kan interferere med Xenical, såsom warfarin, et blodfortyndende middel, amiodaron (til behandling af uregelmæssig hjerterytme), acarbose, cyclosporin (for at undgå afstødning af transplantat) (antidiabetisk)
  • Hvis du tager fedtopløselige vitamintilskud, såsom vitamin D eller vitamin E eller beta-caroten, kan du tage dem mindst 2 timer efter du har taget XENICAL, eller inden du går i seng.

Xenical Brochure Download

Hvorfor tager de Xenical?

Tag en kapsel Xenical 120 mg med et glas vand ved måltiderne kort før, efter eller op til en time efter et måltid som anbefalet af din læge (normalt 3 gange om dagen). Din kost skal være nærende, høj i frugt og grøntsager og have et gennemsnitligt fedtindhold på 30 procent af dine kalorier. Undgå at indtage fedtrige fødevarer mellem måltiderne, såsom kiks, småkager eller salte snacks, da Xenical piller på 120 mg virker for at forhindre indføring af fedt i kosten, mens du ikke tager en kapsel og også kan forbruge fedtet.

Hvor lang tid forventer du, at Xenical tager?

Xenical 120 mg piller er en langtidsmedicin, der kan bruges så længe som ordineret af lægen, hvilket kan vare mange måneder. Hvis du ikke har været i stand til at tabe mindst 5% af din kropsvægt efter 12 uger, bestemt af det tidspunkt, du begynder at tage Xenical 120 mg kapsler, kan din læge muligvis stoppe din medicin.

Tab af en dosis Xenical

Tag ikke Xenical mellem måltiderne, vent på det næste måltid, og tag derefter en kapsel, hvis du mister en dosis Xenical ved et måltid. Du bør ikke tage en dobbelt dosis.

Hvordan opbevarer de Xenical?

Indtil du bruger dem og opbevarer dem under 25 ° C på et koldt, tørt sted beskyttet mod stærkt sollys, kan du opbevare dine Xenical 120 mg kapsler i deres blisterpakninger.

Hvor kan jeg købe Xenical

Xenical er en almindelig stavefejl af Xenical, et lægemiddel, der indeholder vægttab, der indeholder orlistat, en gastrointestinal lipasehæmmer, der virker ved at undertrykke nedbrydning og absorption af fedt i kosten, så kroppen ikke er i stand til at bruge den til at lagre eller gemme energi som kropsfedt. Du kan bestille Xenical online som en 120 mg kapsel fra dit apotek.

Xenical Order (over-the-counter)

Ovenstående tabel hjælper dig med at bestille Xenical. Du vil også finde mere viden om dette stof. Vi foreslår også, at du besøger denne online medicinske udbyder, mens du er involveret i en alternativ vægttabsmedicin. Hvis du foretrækker det, så:

Uden recept køb Xenical;
Se flere lægemidler / slankende produkter;
Lær yderligere slankende info.

Gå til online lægetjeneste, eller tryk nedenfor på knappen ‘Køb nu’.

Køb nu
Download PDF

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Køb xenical”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Køb dine lægemidler online

Levering om 24 timer

Klik her
paiement

Navn på målrettet stof: .

Den officielle pris på er: .

Dette lægemiddel er en del af følgende kategori:

Du kan læse den fulde stofbrugsbrochure på vores partnerapotek. Du skal følge instruktionerne fra din læge eller brugsanvisningen nøje for ikke at bringe dig selv i fare.

I tilfælde af alvorlige eller uventede bivirkninger af stoffet, skal du ringe til skadestuen eller din læge.

Du kan købe uden recept i Danmark fra et onlineapotek.

Du kan bestille billig i Danmark fra et online apotek.

Du kan betale for online i Danmark på et online apotek.

Vi sørger for at omdirigere dig til en pålidelig service i forbindelse med sundhedspersonale og godkendt på europæisk niveau.

Se den fulde beskrivelse og betjeningsvejledning