Køb wartec

kr. 699.99

Se apoteket 

Catégorie :

Description

Køb Wartec uden recept

Og hvad er Wartec?

Wartec er et anbefalet topisk middel mod kønsvorter forårsaget af humant papillomavirus (primært små bump) (HPV). Det føjes til det berørte område som en topisk creme eller opløsning (på eller omkring penis eller omkring vagina). Den aktive ingrediens er et potent antiviralt planteekstrakt kaldet podophyllotoxin, som angriber og udrydder HPV, hvilket inducerer vorte celler, hvilket gør det muligt for dem at blive erstattet inden for få uger med nyt sundt væv.

Hvordan fungerer Wartec?

Dette lægemiddel virker ved at holde vorte celler fra at splitte og sprede sig, når de tilsættes direkte til kønsvorter, da det inkluderer en medicin kaldet podophyllotoxin.

Hvad er fordelene ved Wartec-indtag?

Kønsvorter, der er en del af en gruppe af seksuelt overførte sygdomme, er forårsaget af en kompleks HPV-stamme. De kan forårsage irritation, nød og ridser og kan spredes til andre personer, hvis de ikke behandles.

Brug af Wartec til at fjerne kønsvorter vender tilbage til dagligdagen og seksuelt liv til sundhed og normalitet.

Hvordan kan jeg bruge Wartec?

Wartec er et receptpligtigt lægemiddel. Tag instruktionerne fra lægen, og læs indlægssedlen til patienten, der følger med æsken med medicin.

Vask det inficerede område med sæbe og vand, inden du tilsætter cremen eller opløsningen, og tør derefter grundigt. Sæt et produkt på din finger og masker stoffet med hver vorte. Vask dine hænder ordentligt efter brug, indtil de alle er rene.

På grund af muligheden for at pådrage sig og sprede sygdommen, hvad enten du har symptomer eller bliver behandlet for kønsvorter, kan du ikke have fysisk samleje med andre.

Wartec’s dosis

Wartec indeholder og er tilgængelig som en creme eller opløsning, den aktive ingrediens podophyllotoxin.

Den normale dosis er at tage Wartec to gange dagligt i 3 dage om morgenen og aftenen. Derefter skal du ikke anvende medicinen i 4 dage, gennemføre behandlingsforløbet. Hvis du skulle have vorter efter det første behandlingsforløb, skal du gentage operationen igen. Men uden først at kontakte lægen, når du ikke en grænse på 4 behandlingsforløb.

Du skal blot tilføje det, så snart du ved, hvis du ikke kan afslutte din Wartec-procedure. Men hvis den næste planlagte dosis er for tæt, skal du bare ignorere den springede dosis over og begynde med den næste. For at kompensere for den manglende må du ikke fordoble doseringen.

Du bør vaske området med sæbe og vand, hvis du bruger mere Wartec, end du skulle, eller hvis du bruger det på det forkerte sted. Kontakt lægen eller nærmeste skadestue hurtigst muligt, hvis nogen indtager noget af cremen.

Bivirkninger og forholdsregler

Du bør stadig kontakte lægen først inden du tager Wartec. Hvis noget af det følgende gælder for dig, kan du ikke tage Wartec:

  • Du er allergisk over for podophyllotoxin eller et af de andre elementer i dette farmaceutiske stof (overfølsomt).
  • I områder med brudt, svækket eller blødende hud er vorterne
  • Et andet lægemiddel indeholdende podophyllotoxin er stadig i brug.

En række andre overvejelser kan også påvirke din Wartec-recept, så du kan fortælle din læge, hvis et af følgende gælder:

Dine vorter optager et område, der er større end 4 centimeter, da en læge muligvis skal anvende denne medicin.

Aldara kan, ligesom mange lægemidler med aktive ingredienser, påvirke andre lægemidler eller kan blive påvirket af dem. Du kan informere lægen om enhver medicin, du rent faktisk tager (receptpligtig eller receptfri). Når du er gravid eller ammer, anbefales det ikke at tage dette lægemiddel.

Wartec bør ikke bruges på det indre af penis, vagina eller endetarm til vorter; det er bare et ekstra terapeutisk stof. Målet er ofte ikke at påføre cremen over vorterne på god hud og ikke dække den efter påføring med et plaster eller bandage.

Du bør stadig observere sikker sex ved hjælp af svangerskabsforebyggende midler, uanset om du enten har haft kønsvorter eller nu bliver håndteret. Hvis du har kønssår eller blærer, så før de heles, kan du stoppe samleje helt.

De mest fremtrædende bivirkninger ved brug af Wartec er :
  • Slid de øverste hudlag ud
  • I stedet for ansøgning, frustration
  • Rødme
  • Kløe Kløen
  • Følelse af ild

Informer straks lægen, hvis du bemærker en eller flere af disse bivirkninger, og de fortsætter eller intensiveres. Hvis du bemærker alvorlige bivirkninger, skal du stadig ringe til lægen med det samme.

Creme brochure gratis

Hvordan kan jeg bestille Wartec online?

Du kan nemt bestille Wartec online fra en læge. Før din recept er leveret til dig, skal du først have en online aftale med en læge. Onlinekonsultationen vil sikre, at Wartec til din medicinske tilstand er den rigtige behandling.

Wartec-kommando (i håndkøb)

Ovenstående tabel hjælper dig med at bestille Wartec. Du vil også finde mere viden om dette stof. Vi opfordrer dig også til at få adgang til denne online lægetjeneste, når som helst du er involveret i en alternativ STD-behandling. Hvis du foretrækker det, så:

Uden recept køb Wartec;
Se flere lægemidler / produkter til kønssygdomme;
Læs flere detaljer om kønssygdomme.

Gå til online medicinsk service eller tryk på knappen nedenfor ‘Bestil nu.’

Køb nu
Download PDF

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Køb wartec”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Køb dine lægemidler online

Levering om 24 timer

Klik her
paiement

Navn på målrettet stof: .

Den officielle pris på er: .

Dette lægemiddel er en del af følgende kategori:

Du kan læse den fulde stofbrugsbrochure på vores partnerapotek. Du skal følge instruktionerne fra din læge eller brugsanvisningen nøje for ikke at bringe dig selv i fare.

I tilfælde af alvorlige eller uventede bivirkninger af stoffet, skal du ringe til skadestuen eller din læge.

Du kan købe uden recept i Danmark fra et onlineapotek.

Du kan bestille billig i Danmark fra et online apotek.

Du kan betale for online i Danmark på et online apotek.

Vi sørger for at omdirigere dig til en pålidelig service i forbindelse med sundhedspersonale og godkendt på europæisk niveau.

Se den fulde beskrivelse og betjeningsvejledning