Køb saxenda

kr. 1,065.00

Se apoteket 

Catégorie :

Description

Køb Saxenda uden recept

Hvordan vil Saxenda blive taget?

Din læge vil fortælle dig, hvordan, hvornår og hvor meget du kan tage Saxenda, ligesom ethvert lægemiddel. Du skal samarbejde så strengt som muligt med hans ordrer. Du starter typisk med at tage en lavere dosis af medicinen som en grov reference og derefter løbende hæve den til grænsen i løbet af de første fem uger af dit kursus.

Generelt starter du med at tage 0,6 mg en gang dagligt i en uge, hvorefter du hæver med 0,6 mg om ugen, før den fulde dosis på 3,0 mg om dagen opnås. Den injicerbare pen ankommer med det fyldte opløsningsmiddel, og den mængde, du tager med urskiven, kan justeres hurtigt.

Stop med at injicere muskler eller vener; vælg den forreste del af maven, taljen, overarmen eller den forreste del af låret. Saxenda kan tages med eller uden mad og når som helst på dagen, men hver dag kan du tage det på samme tid.

Det er hensigtsmæssigt at opbevare Saxenda-pennen i køleskabet, men aldrig i fryseren. Når du holder under 30 ° C, kan det vare en måned, bare sørg for at bruge det på kassen inden udløbsdatoen. Hold hætten på, når du ikke bruger pennen, for at forhindre, at opløsningsmidlet forurenes af lys, og brug det ikke, hvis væsken i pennen ikke er gennemsigtig og farveløs.

Tal med en læge eller apotek, hvis du ikke er sikker på, hvordan du tager Saxenda eller har spørgsmål.

Hvordan hjælper Saxenda med vægttab?

Saxenda indeholder Liraglutide, den aktive ingrediens. Dette materiale efterligner det normale hormon i kroppen, GLP-1. Når vi fodrer, frigives dette hormon fra maven, hvilket er en normal mekanisme, som alle vores kroppe gennemgår.

Saxenda giver hjernen mulighed for at forstå, at kroppen er fuld ved at spise mindre mad (forbruge mindre kalorier) end normalt ved at efterligne dette hormon. Brug af Saxenda hjælper dig også med at reducere den mængde, du spiser, og minimere din kropsvægt som et resultat.

Hvem leverer injektionerne?

Saxenda er et lægemiddel til selvinjektion en gang om dagen.

Hvorfor bruger de Saxenda?

Saxenda kan kun anvendes som anvist af din læge. Hvis du ikke er i øjeblikket på en, når du bruger Saxenda, bliver du bedt om at bruge et diæt- og træningsprogram. Med tiden vil doseringen stige, og dette vil rådes af lægen. Dette kan indledes med følgende liste:

  • Uge 1 – 0,6 mg en gang dagligt
  • 2. uge – 1,2 mg en gang dagligt
  • Uge 3 – 1,8 mg en gang dagligt
  • Uge 4 – En gang dagligt, 2,4 mg
  • Uge 5 og derover: 3 mg en gang dagligt

Fortsæt med at bruge den samme dosis efter det, når du har afsluttet medicinen, indtil du rammer uge 5. Forøg ikke dosis yderligere. Saxenda kan bruges når som helst på dagen, men det kan bruges på samme tid hver dag, inden det bruges. I taljen, på forsiden af ​​låret eller på overarmen er de sikreste positioner at injicere. Sæt dig ikke ind i en muskel eller vene.

Hvem skal bruge Saxenda?

Kun voksne med et body mass index (BMI) på 30 eller derover eller 27 eller derover og en vægtrelateret medicinsk tilstand, såsom forhøjet blodtryk eller type 2-diabetes, bør tage Saxenda. Saxenda er ikke et diabetisk stof.

Hvordan har jeg Saxenda gemt?

Det er hensigtsmæssigt at opbevare Saxenda-penne i køleskabet. Kuglepenne, der er i brug i 30 dage, skal kasseres. Undgå at nedfryse Saxenda.

Saxenda-ordre (uden recept)

Ovenstående tabel hjælper dig med at bestille Saxenda. Du vil også finde mere viden om dette stof. Vi foreslår også, at du besøger denne online medicinske udbyder, mens du er involveret i en alternativ vægttabsmedicin. Hvis du foretrækker det, så:

Uden recept, køb Saxenda;
Se flere lægemidler / slankende produkter;
Lær yderligere slankende info.

Gå til online lægetjeneste, eller tryk nedenfor på knappen ‘Køb nu’.

Køb nu
Download PDF

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Køb saxenda”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Køb dine lægemidler online

Levering om 24 timer

Klik her
paiement

Navn på målrettet stof: .

Den officielle pris på er: .

Dette lægemiddel er en del af følgende kategori:

Du kan læse den fulde stofbrugsbrochure på vores partnerapotek. Du skal følge instruktionerne fra din læge eller brugsanvisningen nøje for ikke at bringe dig selv i fare.

I tilfælde af alvorlige eller uventede bivirkninger af stoffet, skal du ringe til skadestuen eller din læge.

Du kan købe uden recept i Danmark fra et onlineapotek.

Du kan bestille billig i Danmark fra et online apotek.

Du kan betale for online i Danmark på et online apotek.

Vi sørger for at omdirigere dig til en pålidelig service i forbindelse med sundhedspersonale og godkendt på europæisk niveau.

Se den fulde beskrivelse og betjeningsvejledning