Køb orlistat

kr. 1,119.00

Se apoteket 

Catégorie :

Description

Køb uden recept Orlistat

Hvad er status for Orlistat?

Hvis du er overvægtig eller overvægtig, er Orlistat et lægemiddel, der kan hjælpe dig med at tabe dig. Orlistat fungerer ved at blokere fedtfordøjende kemikalier (enzymer) i tarmen. Omkring en tredjedel af det fedt, du spiser, er blokeret af Orlistat. I din lever forbruges ikke fordøjet fedt og overføres til din fæces. En kapsel er den sædvanlige dosis: 120 mg tre gange dagligt med hvert måltid. Men hvis der ikke er fedt i kosten, eller hvis du går glip af et måltid, behøver du ikke tage et.

Liraglutide er et nyt lægemiddel, der blev godkendt i januar 2017 til behandling af fedme. Denne terapi, som kun er tilgængelig i injicerbar form, har haft ringe erfaring. Det bruges i øjeblikket hovedsageligt i specialklinikker til personer, hvis fedme har bidraget til, at andre lidelser såsom diabetes er erhvervet af dem.

Fedt

Når du tager Orlistat, tilrådes det, at du sænker dit fedtforbrug til 30 procent af dit samlede kalorieindtag. Flatulens, fedtpletter på undertøj, forhøjet haster og løs afføring er dokumenterede bivirkninger ved at spise så meget fedt.

 • Tips til at reducere forbruget af fedt
 • Flyt fra smør til en fedtfattig mad eller fra de daglige opslag.
 • Vælg magert kødstykker og trim det synlige fedt. Stop skorpe af kyllingeskind og bacon.
 • Ved stegning skal du stoppe med at tilføje fedt / olie: I stedet skal du stege, pochere, bage eller mikrobølgeovn.
 • Vælg mælkeprodukter, der er fedtfattige, såsom fedtfattig eller kondenseret mælk, yoghurt med lavt kalorieindhold, fedtfattige oste og fedtfattige smøremidler.
 • Vælg madlavningssaucer med et lavt fedtindhold med mindre end 5 g fedt pr. 100 g sauce.

Orlistat, arbejder han?

I gennemsnit har tests fundet, at Orlistat med en diæt og motion for vægttab inducerer mere vægttab end en diæt til vægttab og motion alene. Ved hjælp af Orlistat mister visse mennesker 10 procent eller mere af deres kropsvægt på seks måneder. Det er mindre vellykket for nogle.

En faktor, som Orlistat ikke lykkes, er, at du måske tror, ​​du vil slappe af med din diæt for vægttab, og Orlistat kan « gøre det hele. Dette er ikke sandt. Du skal stadig spise mindre og træne regelmæssigt for at tabe sig. Husk, Orlistat forhindrer (lige under en tredjedel) absorberes kun en del af det fedt, du spiser. Men hvis du ikke følger en sund diæt for vægttab og spiser mere fedt (chokolade, kager, e).  »

Hvornår ordineres det til Orlistat?

Orlistat er ikke inkluderet i alle personer, der ønsker at tabe sig. Det er kun ordineret til dem med et bestemt body mass index (BMI). De skal også sikre, at en læge ordinerer Orlistat, at du har forsøgt at forbedre din diæt for først at hæve din fysiske træningshastighed.

Ved ordination af Orlistat forventes læger at anvende følgende retningslinjer:

BMI for dig:

 • Du skal være 30 år eller ældre; eller 30 år eller derover
 • Du skal være 28 år eller ældre og have et medicinsk problem, der vil have gavn af at tabe sig (såsom diabetes eller forhøjet blodtryk).
 • Inden for tre måneder efter påbegyndelse af Orlistat skal du tabe mindst 5 procent af din vægt; Ellers skal pleje afbrydes.

Hvor lang tid ville det tage at arbejde for Orlistat?

Der er ingen grænser for, hvor længe Orlistat kan gives, efter at du har mistet 5 procent af din vægt på tre måneder. De fleste læger kan dog regelmæssigt overvåge medicinen for at afgøre, om det stadig er nødvendigt for dig at fortsætte med at tage Orlistat. Lægen kan råde dig til at fortsætte med at tage Orlistat, hvis du fortsætter med at tabe dig efter seks måneder. Dette kan vare i op til 1-2 år eller l

Konservering med lav vægt

Mange mennesker, der har tabt sig ved hjælp af Orlistat, får det tilbage efter at have forladt behandlingen. Prøv at forudse dette. Når du først har mistet vægten, hvis du indtager en afbalanceret diæt, træner konsekvent (hvis du kan) og vejer dig selv en gang om ugen, er du mere tilbøjelig til at holde den væk.

Må jeg købe en Orlistat?

Orlistat fås i Spanien med lægens recept (120 mg) og lavdosis Orlistat (60 mg) kan også købes på apoteker uden recept. Farmaceuter ordinerer det ikke til nogen. De er også forpligtet til at opfylde de involverede anbefalinger

 • Dit BMI skal være over eller lig med 28.
 • Hver gang du bestiller Orlistat, skal dit BMI gennemgås.
 • Du skal være 18 år eller ældre.
 • Uden recept kan du ikke tage Orlistat i mere end seks måneder.
 • Hvis du ikke har tabt dig efter at have taget Orlistat i tre måneder, fortsætter du ikke med at tage det.
 • Din apotek vil også instruere dig om en diæt, der er acceptabel – en fedtfattig diæt med lavt kalorieindhold.
Orlistat bivirkninger

Det fedt, der føres gennem fæces, forårsager de største bivirkninger. Du kan få fedtede, ildelugtende afføring, har brug for at gå på toilettet, klæbrige pletter på undertøjet og ekstra gas. Hvis du har en fedtfattig diæt, er disse bivirkninger mindre almindelige. De ser ud til at falde til ro over tid, måske fordi det minder dig om, at du kan spise en fedtfattig diæt, hvis de opstår. Andre bivirkninger er sjældne

Bemærk: En komplet liste over bivirkninger for personer, der tager Orlistat, er ikke angivet ovenfor. For en komplet liste over mulige bivirkninger og advarsler henvises til indlægssedlen, der følger med din recept.

Orlistat-brochure

Orlistat-ordren (uden recept)

Orlistat kan købes fra ovenstående tabel. Du kan også finde flere detaljer om dette lægemiddel der. Vi foreslår også, at du får adgang til denne onlineudbyder, hvis du er involveret i en alternativ vægttabsbehandling. Så hvis du kan lide:

Uden recept køb Orlistat;
Se yderligere medicin / varer for vægttab;
Læs mere info om slankning.

Gå til den online medicinske udbyder, eller tryk nedenfor på knappen ‘Køb nu’.

Køb nu
Download PDF

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Køb orlistat”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Køb dine lægemidler online

Levering om 24 timer

Klik her
paiement

Navn på målrettet stof: .

Den officielle pris på er: .

Dette lægemiddel er en del af følgende kategori:

Du kan læse den fulde stofbrugsbrochure på vores partnerapotek. Du skal følge instruktionerne fra din læge eller brugsanvisningen nøje for ikke at bringe dig selv i fare.

I tilfælde af alvorlige eller uventede bivirkninger af stoffet, skal du ringe til skadestuen eller din læge.

Du kan købe uden recept i Danmark fra et onlineapotek.

Du kan bestille billig i Danmark fra et online apotek.

Du kan betale for online i Danmark på et online apotek.

Vi sørger for at omdirigere dig til en pålidelig service i forbindelse med sundhedspersonale og godkendt på europæisk niveau.

Se den fulde beskrivelse og betjeningsvejledning