Køb mysimba

kr. 2,400.00

Se apoteket 

Catégorie :

Description

Hvad er Mysimba her?

Ud over underernæring er der mange forklaringer på, hvorfor enkeltpersoner kan støde på vægtøgning, såsom vanskeligheder med at regulere portionsstørrelse og spise på grund af stress eller angst. Begge vil hjælpe med at forårsage vægtøgning, der er uvelkommen. Medicinerne i Mysimba fungerer for at hjælpe hjernen med at undertrykke appetitten og ændre de tanker, den måtte have om indtagelse a.

Hvad er Mysimbas største fordele?

At hjælpe dig med at tabe sig er den primære fordel ved at tage Mysimba. Denne blanding af to medikamenter har vist sig at hjælpe folk med at miste i gennemsnit 5 procent af deres samlede kropsvægt efter 56 uger i en undersøgelse rapporteret af den amerikanske producent af ‘Contrave’ (det amerikanske navn for produktet) sammenlignet med 1 procent uden Contrave, når det tages med en diæt med lavt kalorieindhold og øget motion. 42 procent af individerne mistede mindst 5 procent af deres samlede kropsvægt i undersøgelsen sammenlignet med 17 procent af personer, der ikke brugte Contrave.

Dette vægttab har en tendens til at minimere den skadelige ophobning af fedt omkring taljen, hvilket kan føre til medicinske problemer såsom diabetes og hjerte-kar-problemer.

Reduktionen af ​​triglycerider og LDL (dårligt) kolesterol kan også hjælpe med Mysimba. Ofte har diabetikere, der tager Mysimba, vist ændringer i deres regulering af blodsukker.

Hvordan fungerer Mysimba?

To farmaceutiske lægemidler inkluderer Mysimba: naltrexon og bupropion.

For at lindre appetit og madbehov fungerer begge medikamenter på hjernens belønningsreceptorer. Buproprion har tendens til at undertrykke sult, og det menes, at naltrexon kan dæmme trang. De er ikke nye lægemidler, men de er tilgængelige som en enkelt pille i denne formulering til behandling af fedme for første gang. Buproprion er også blevet brugt som et antidepressivt middel og rygedæmpende hjælp, og naltrexon er blevet brugt hos patienter med alkoholafhængighed for dets potentiale til at modvirke virkningen af ​​opioide analgetika og for at minimere trang.

Hvordan tager de Mysimba?

For at støtte overvægtige over 18 år styrer deres vægt, anbefales Mysimba. Det skal tages nøjagtigt som lægen har foreslået. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør det efter at have læst den vedlagte indlægsseddel, skal du kontakte din apotek eller læge.

Den sædvanlige dosis er at begynde med at tage en tablet om dagen i den første uge om morgenen. Så i den anden uge skal du tage en tablet om morgenen og en tablet om eftermiddagen. Fra den tredje uge og frem får patienterne to tabletter om morgenen, men kun en tablet om natten. Fra uge 4 og fremover vil dosis stige om morgenen og aftenen til to tabletter.

Hvis du allerede er forpligtet til at opretholde en diæt med lavt kalorieindhold og øge dine træningsniveauer, kan Mysimba kun tages. Da andre aspekter kan påvirke vægtøgning, kan det også være nyttigt at få yderligere terapeutisk hjælp.

Mysimba kan stoppes, hvis du ikke mister 5 procent af din oprindelige kropsvægt inden for 16 uger.

Er det rigtigt for mig at Mysimba?

Mysimba kan kun tages, hvis en læge har anbefalet det. Patienter, der udvikler overfølsomhed over for nogen af ​​de nævnte ingredienser, bør ikke tage det. Det er ikke passende for kvinder, der er gravide eller planlægger at adoptere, mennesker med lever- eller nyresvigt eller med en spiseforstyrrelse.

Mysimba kan også stoppes af patienter, hvis de har ukontrolleret hypertension, krampeanfald, en mistanke om tumor i centralnervesystemet eller tilbagetrækning af benzodiazepin eller alkohol. Hvis patienten stadig tager andre lægemidler, såsom bupropion eller naltrexon, eller har en historie med bipolar lidelse eller en tidligere diagnose af bulimi eller anorexia nervosa, bør Mysimba ikke tages.

Mysimba er heller ikke egnet til patienter, der er aktivt afhængige af eller har taget antidepressiva kendt som monoaminoxidasehæmmere (MAO-hæmmere) inden for de sidste 14 dage, eller som i øjeblikket er afhængige af kroniske opioid- eller opioidagonister.

Hos patienter med depression i anamnesen skal Mysimba anvendes med forsigtighed. Bupropion, der svarer til de aktive ingredienser, der anvendes i nogle antidepressiva, findes i Mysimba. Risikoen for selvmordsaktivitet vil teoretisk blive øget ved dette. Bupropion kan også øge risikoen for kramper. Flere detaljer findes i den vedhæftede indlægsseddel.

Mysimba 8/90 mg tablet 112

Hvad er Mysimbas bivirkninger?

Mysimba kan som al medicin medføre bivirkninger hos visse patienter. De mest almindelige bivirkninger er:

 • Søvnløshed
 • Over bekymring
 • Frygten
 • Hovedpine
 • Koncentrationsforstyrrelse
 • Svimmelhed
 • Cool skyllinger
 • Palpationer
 • Forstoppelse
 • Kvalme
 • Pres i musklerne

Ingen bivirkninger kan forekomme af mange mennesker. Fortæl det til din læge, hvis du oplever bivirkninger, som kan opfordre dig til at undgå at tage Mysimba. Du bør regelmæssigt overvåge dit blodtryk, når du tager Mysimba.

Køb nu
Download PDF

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Køb mysimba”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Køb dine lægemidler online

Levering om 24 timer

Klik her
paiement

Navn på målrettet stof: .

Den officielle pris på er: .

Dette lægemiddel er en del af følgende kategori:

Du kan læse den fulde stofbrugsbrochure på vores partnerapotek. Du skal følge instruktionerne fra din læge eller brugsanvisningen nøje for ikke at bringe dig selv i fare.

I tilfælde af alvorlige eller uventede bivirkninger af stoffet, skal du ringe til skadestuen eller din læge.

Du kan købe uden recept i Danmark fra et onlineapotek.

Du kan bestille billig i Danmark fra et online apotek.

Du kan betale for online i Danmark på et online apotek.

Vi sørger for at omdirigere dig til en pålidelig service i forbindelse med sundhedspersonale og godkendt på europæisk niveau.

Se den fulde beskrivelse og betjeningsvejledning