Køb condyline

kr. 774.99

Se apoteket 

Catégorie :

Description

Køb Condyline uden recept online

Condyline, hvad er det?

Condyline er et lægemiddel, der indeholder 0,5 procent af den aktive ingrediens podophyllotoxin. Det er en væske, der leveres med en plastik applikatorpind, der fås i en 3,5 ml beholder.

Condyline, en udbredt infektion hos seksuelt aktive mænd og kvinder, var et af de første lægemidler, der blev godkendt til behandling af kønsvorter. Selvom infektionen ikke har nogen livstruende virkning, er symptomerne ubehagelige og ekstremt smitsomme. Som sin aktive ingrediens bruger Condyline podophyllotoxin, et lægemiddel afledt af rødderne af den indiske vin fra Podophyllum.

Mens kønsvorteinfektion er mere udbredt hos unge voksne, der er seksuelt aktive, kan ældre også få sygdommen. I sådanne tilfælde har Condyline også vist sig at være en vellykket medicin.

Hvad bruger du Condyline til?

Condyline er en topisk hudopløsning, der bruges til at helbrede kønsvorter, hvilket betyder « påvirker huden » i kutan forstand.

Podophyllotoxin, som forhindrer vorter i at udvikle sig eller opdele, er den aktive ingrediens. Condyline er en vellykket og effektiv medicin med en høj succesrekord, som inden for tre dage også forbedrer kønsvorter. På både mænd og kvinder er Condyline godt tilpasset. Uden at skulle besøge en læge personligt gennem vores onlineapotek kan du bestille Condyline.

Hvordan ved du, om du lider af kønsvorter?

En infektion med HPV, det humane papillomavirus, udløser kønsvorter. Vorter er små vækster omkring penis, vagina eller anus, der vises. Under vaginalt eller analt samleje overføres de oftest, men de kan også videregives ved ikke-penetrerende kommunikation. Under det første udbrud tilrådes det altid, at huslægen eller tandkødsklinikken opdager påståede kønsvorter.

Selvom vorterne ikke er svækkende eller kræftformede, med medicin som Condyline, foretrækker mange mennesker at fjerne dem. En af de mest udbredte seksuelt overførte sygdomme er HPV: statistikker viser, at halvdelen af ​​alle seksuelt aktive individer på et tidspunkt vil blive ramt af HPV. For kvinder er kønsvorter betydeligt hyppigere end for mænd.

Hvordan fungerer Condyline?

En gennemsigtig topisk opløsning indeholdende podophyllotoxin er Condyline 0,5 procent opløsning. Podofyllotoksinet forbinder kernerne i de inficerede celler, når de er bundet til vorterne. Cellernes evne til at differentiere og formere sig er målrettet, hvilket forhindrer vorter i at udvikle sig. De erstattes af sunde hudceller, da de originale vorte celler dør. Bivirkninger er usædvanlige, men kan indebære en følelse af brændende / prikken efter påføring og ubehag eller rødme i det berørte område lejlighedsvis.

Hvem er villig til at bruge Condyline?

Mænd og kvinder over 18 år skal bruge Condyline, men en specialist kan advare dem. Denne tilgang bør ikke anvendes til teenagere og voksne under 18 år. Ammende eller ammende kvinder er heller ikke berettigede, ligesom personer med podofyllotoksinallergi.

Hvor lang tid vil det tage for resultaterne at blive set?

Disse effekter er typisk først synlige efter tre dage, og efter cirka fire uger forsvinder vorterne helt. Før vorter forsvinder, kan vorterne blive hvide. Condyline kan kun bruges til ekstern terapi; tilføj det ikke til det bløde væv i slimhinden, såsom anus eller vagina. Følg de givne instruktioner.

HPV håndteres ikke fuldstændigt med Condyline. Kroppen ser imidlertid ud til at slippe af med infektionen over tid alene. Kræft kan være forårsaget af sådanne HPV-stammer, skønt dette adskiller sig fra den stamme, der forårsager kønsvorter. Når du bruger Condyline, kan vorter også spredes, så tag skridt som at bruge sikkerhed og vaske deling af sexlegetøj mellem applikationer.

5 mg / ml kondylin 3,5 ml

Hvorfor vælge en online læge?

Undrer du dig over, hvor du kan få løsningen fra Condyline? På det rigtige sted er du. Vi tilbyder:

  • Hurtig levering: bestil inden kl. Få din behandling så snart den næste dag, og
  • Gratis konsulentfacilitet online med en af ​​vores autoriserede GMC-læger
  • Diskret pakke og diskret service: Vi har ikke apotekets mærke eller logo på vores emballage, så du kan få din pleje hvor som helst.
  • UK-baserede læger og GMC-registreret Storbritannien
  • Der er kun dokumenterede receptpligtige lægemidler til rådighed,
  • Godkendt af General Pharmacy Council og Udvalget for behandlingskvalitet.

Hvad er fordelene ved at bruge Condyline?

De mest smitsomme er tegn på kønsvorter, der forekommer eksternt. I over 60 procent af tilfældene overfører disse ydre udbrud sygdommen til en anden person i en enkelt ukontrolleret seksuel berøring. Inden for de første tre dage af applikationen er Condyline enkel at administrere til disse ydre tegn og styrer deres formidling. Denne løsning fjerner tegn på kønsvorter inden for 4 uger med omhyggelig administration. Det gør risikable kirurgiske procedurer såsom kryoterapi og elektrokauteri unødvendige og hjælper med at genoprette processen til at blive styret af patienter.

Condyline erstatninger

Fysisk fjernelse af vorter er det eneste ikke-medicinske alternativ til Condyline-løsningen. I mere alvorlige situationer bruges dette også kun, når andre terapeutiske valg er udtømt. For flere detaljer skal du muligvis mødes med din familie læge.

Warticon-creme og Aldara-creme, et aktuelt lægemiddelmedicin også tilgængeligt fra Apoteket, er de andre muligheder for behandling af kønsvorter. Aldara aktiverer immunsystemet for at bekæmpe infektionen, som typisk får 2-4 måneder til at udbrud af kønsvorte forsvinder. Warticon creme indeholder den samme portion som Condyline, men det betragtes normalt som enklere at administrere til kvinder.

Bestilling af condyline (i håndkøb)

Fra tabellen ovenfor kan du bestille Condyline. Du vil også finde mere viden om dette stof. Vi opfordrer dig også til at besøge denne onlineudbyder, mens du er involveret i komplementær STD-medicin. Hvis du foretrækker det, så:

Uden recept, køb Condyline;
Se flere lægemidler / produkter til kønssygdomme;
Læs flere detaljer om kønssygdomme.

Besøg den online medicinske udbyder, eller tryk på knappen nedenfor ‘Køb nu’
Download PDF

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Køb condyline”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Køb dine lægemidler online

Levering om 24 timer

Klik her
paiement

Navn på målrettet stof: .

Den officielle pris på er: .

Dette lægemiddel er en del af følgende kategori:

Du kan læse den fulde stofbrugsbrochure på vores partnerapotek. Du skal følge instruktionerne fra din læge eller brugsanvisningen nøje for ikke at bringe dig selv i fare.

I tilfælde af alvorlige eller uventede bivirkninger af stoffet, skal du ringe til skadestuen eller din læge.

Du kan købe uden recept i Danmark fra et onlineapotek.

Du kan bestille billig i Danmark fra et online apotek.

Du kan betale for online i Danmark på et online apotek.

Vi sørger for at omdirigere dig til en pålidelig service i forbindelse med sundhedspersonale og godkendt på europæisk niveau.

Se den fulde beskrivelse og betjeningsvejledning