Køb caverject

Se apoteket 

Catégorie :

Description

Uden recept, køb Caverject

Hvad er Caverject? Hvad er det?

Alprostadil tilhører en kategori af lægemidler kaldet vasodilatorer (mærker Caverject®, Edex®, Prostin VR®). Ved at udvide blodkar forbedrer disse lægemidler blodforsyningen.

Dette lægemiddel er det samme som et naturligt materiale til stede i kroppen, der hjælper med at holde blodkarrene intakte, hvilket gør det lettere for blodet at cirkulere. Ved at øge blodtilførslen til penis, hvilket fører til erektion, hjælper Alprostadil med at lindre erektil dysfunktion (ED).

Alprostadil-injektion bør ikke anvendes til mænd, der ikke har ED som seksuel hjælp. Det kan forårsage permanent skade på penis og manglende evne til at få erektion, hvis dette lægemiddel ikke bruges korrekt.

Alprostadil fås også som et suppositorium til intraurethral applikation. Det er dog ikke almindeligt anvendt på grund af dets anvendelighed, pris og bivirkninger.

Hvordan er Alprostadil beregnet til brug?

Flere varer kan injiceres med alprostadil. For disse varer er injektionsprocessen den samme. Metoderne til fremstilling af blandingerne er imidlertid forskellige. Sørg for at vide, hvilket stof du bruger, og forstå grundigt, hvordan injektionen kombineres korrekt.

Brug ikke alprostadil i højere doser eller oftere end anbefalet af din læge. Dette kan få din penis til at blive permanent beskadiget.

Sørg for at vaske dine hænder med sæbe og vand, inden du lægger stoffet i sprøjten, og placer flaskerne på et rent bord. Du kan også tørre toppen af ​​injektionsflaskerne med en spritserviet. Tør ikke nålen af ​​med alkoholbaseret bomuldstråd.

Hvor succesrig er Alprostadil?

Hos omkring 80 procent af mænd, uanset alder og årsag til erektil dysfunktion, inducerer Alprostadil en erektion, der er fast nok til sex.

Hvor hurtigt kan du begynde at beskæftige dig med alprostadil?

Alprostadil begynder typisk at køre inden for 5 til 10 minutter eller deromkring. Sex bør prøves inden for 10 til 30 minutter efter, at dette stof er brugt. Efter ejakulation kan en erektion fortsætte, men den bør ikke være solid eller vare længere end 1 time.

Hvad er bivirkningerne af behandlingen af ​​alprostadil?

Alprostadils bivirkninger er ikke almindelige, men de findes. Hvis et af følgende tegn eskalerer eller ikke forsvinder, skal du kontakte din læge:

  • Blødning på injektionsstedet
  • Smerter på injektionsstedet
  • Erektion Ubehagelig
  • På injektionsstedet, blå mærker eller blodpropper (normalt forårsaget af en forkert injektion)
  • Langvarig erektion
  • På penis, ar
  • Krumning af erektiler
Dosering Alprostadil

I din medicinflaske skal du følge alle anvisninger og læse alle medicinmanualer. Brug nøjagtigt stoffet som beskrevet.

Kun hvor det er nødvendigt, anvendes Caverject. Inden for 5 til 20 minutter kan en erektion forekomme og vare i op til 60 minutter. Det indsættes i siden af ​​penis af Alprostadil.

Et meget tyndt suppositorium er Alprostatil transurethral pellet, der injiceres i penisåbningen (urinrøret). Brug ikke mere end 2 piller på en dag. Tag ikke mere end 3 ugentlige doser. Vent mindst 24 timer før hver injektion.

Hvad er de tilgængelige doser?

  • Hætteglassene med Caverject fås i doser på 10 mcg, 20 mcg og 40 mcg.
  • Caverject dobbeltkammeret fås med injektioner på 10 mcg og 20 mcg.

Er han sund med Caverject?

Ja. Ja. For at sikre, at det er sikkert, gennemgår det omfattende kliniske tests, før et lægemiddel er godkendt og tilgængeligt til brug.

Ligesom andre stoffer er det dog ikke ideelt for alle.

Alt du skal gøre er at bestille Caverject fra et autoriseret apotek, der udfører de nødvendige tests for at sikre, at det er rigtigt for dig. Det er også helt vigtigt, at du ordentligt giver injektionen og nøje følger instruktionerne fra din læge eller sygeplejerske, da de lærer dig, hvordan du gør det.

Download en brochure om Caverject

Må jeg få Caverject, en generik?

Åh nej. I øjeblikket er der ingen tilgængelig generisk form for Caverject i Spanien; patentlicensen for dette lægemiddel er stadig på plads i skrivende stund.

Der er andre terapier, der indeholder den samme aktive ingrediens, såsom Viridal og MUSE.

Må jeg komme online for det?

Ja, Caverject er tilgængelig til en online ordre. Du bliver bedt om at gennemføre en kort aftale med en specialist, når du køber den fra Treated.com, som giver en recept, hvis det er nødvendigt.

Bestil fra Caverject (i håndkøb)

Du kan købe Caverject gennem tabellen ovenfor. Du vil også finde mere viden om dette stof. Vi anbefaler også, at du besøger denne online lægetjeneste, når som helst du er involveret i en yderligere impotensbehandling. Hvis du foretrækker det, så:

Uden recept køb Caverject;
Se mere Narkotika / varer til impotens;
Yderligere detaljer om impotens kan læses.

Gå til den online medicinske udbyder, eller tryk nedenfor på knappen ‘Køb nu’.

Køb nu
Download PDF

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Køb caverject”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Køb dine lægemidler online

Levering om 24 timer

Klik her
paiement

Navn på målrettet stof: .

Den officielle pris på er: .

Dette lægemiddel er en del af følgende kategori:

Du kan læse den fulde stofbrugsbrochure på vores partnerapotek. Du skal følge instruktionerne fra din læge eller brugsanvisningen nøje for ikke at bringe dig selv i fare.

I tilfælde af alvorlige eller uventede bivirkninger af stoffet, skal du ringe til skadestuen eller din læge.

Du kan købe uden recept i Danmark fra et onlineapotek.

Du kan bestille billig i Danmark fra et online apotek.

Du kan betale for online i Danmark på et online apotek.

Vi sørger for at omdirigere dig til en pålidelig service i forbindelse med sundhedspersonale og godkendt på europæisk niveau.

Se den fulde beskrivelse og betjeningsvejledning