Køb alli

kr. 1,275.00

Se apoteket 

Catégorie :

Description

Vil du gerne shoppe Alli online? Du vil se, at dette lægemiddel kan købes på dette websted uden recept, som din egen læge tidligere har modtaget. Sikker, præcis og fortrolig. Denne medicin tilhører slankende stoffer, og det anses for sikkert at bestille online af mange læger.

Køb uden recept Alli

Hvad er Orlistats Alli?

Til behandling af fedme anvendes Alli (Orlistat 60 mg). Alli forhindrer fedt i at blive indtaget i kroppen fra den mad, du spiser. Alli giver dig mulighed for at tabe sig hurtigere ved at reducere mængden af ​​fedt, der forbruges. Alli er ikke et mirakellægemiddel, der gør diæt let; det er beregnet til at blive brugt i en hjælpegruppe, og ved at øge dit vægttab belønner det din indsats. Så hvis du tilføjer Alli, hjælper du dig med at tabe 1 pund mere for hver 2 kg, du prøver at tabe. Alli fungerer ved at blokere for, at 25% fedt, du spiser, bliver forbrugt, hvilket gør dine næringsrige beslutninger meget bedre.

Program til Alli

Du har adgang til en række supportressourcer for at hjælpe dig på din vægttabsrejse, når du tilmelder dig Alli-programmet. For at hjælpe dig med at opnå og opretholde en sund vægt kan du også udvikle nye vaner – fra at indstille dine personlige daglige fedt- og kalorieforventninger afhængigt af din nuværende vægt og træningsniveauer, til hvilke ting du skal springe over for at klare trang. Den aktive ingrediens i Alli (orlistat) er beregnet til at angribe dit fordøjelsessystems fedt.

Det hæmmer absorptionen af ​​ca. en femtedel af det fedt, du spiser. Dette fedt i din afføring fjernes fra din krop. Du kan opleve symptomer i overensstemmelse med behandlingen (se afsnit 4). Så for at kontrollere disse resultater er det afgørende, at du indtager en fedtfattig diæt. Hvis du gør det, vil kapselhandlingen hjælpe dig med dine forsøg ved at få dig til at tabe mere i stedet for bare at slankekure. Alli hjælper dig med at tabe yderligere 1 kg for hver 2 kg (4 lb) du mister ved at slankekure alene (2 lb).

Hvordan kan jeg bruge Alli?

 • Alli kan tages ved måltiderne før, efter eller op til en time efter hvert måltid tre gange om dagen.
 • Med sved kan Alli kapsler sluges hele.
 • Det er vigtigt at tygge og sluge Alli-tyggetabletterne. Med Alli tyggetabletter er der ikke brug for vand.
 • Tag ikke mere end tre daglige piller eller tyggetabletter.
 • Hvis du skal spise et måltid, der ikke indeholder fedt, eller hvis du springer et måltid over, skal du ikke tage Alli.
 • For at sikre korrekt absorption af vitamin A, D, E og K kan du også tage et multivitamin hver dag ved sengetid.

Hvor hurtigt arbejder Alli?

Alli er Spaniens eneste videnskabeligt dokumenterede behandling af vægttab. Alli fortsætter med at arbejde for at minimere mængden af ​​fedt, som kroppen indtager, så snart du tager det, og du vil se konsekvenser baseret på din kost og træning.

Hvordan er Alli effektiv?

Alli diætpiller hjælper dig med at tabe 1 kg ekstra for hver 2 kg, du mister ved kost og motion. At hjælpe dig med at kaste 50 procent mere vægt end blot slankekure er videnskabeligt fastslået. Visceralt fedt hos over 70 procent af Alli-brugere, der vedtog en fedtfattig diæt med lavt kalorieindhold, blev reduceret i et klinisk forsøg.

Vil jeg være i stand til at køre?

Ja, så længe du ikke har bivirkninger, der hæmmer din køreevne. Kør ikke og informer straks lægen, hvis du oplever bivirkninger, der kan påvirke din dømmekraft eller balance.

 • Populære Alli bivirkninger
 • På grund af uabsorberet fedt, ændringer i tarmsystemet,
 • Fedtet / fedtet afføring,
 • Dit undertøj har klæbrige striber,
 • Afføring i orange eller brun olie,
 • Tarmgas med sekretion,
 • Vandig afføring,
 • En følelse af behovet for hurtigst muligt at evakuere,
 • Antallet af afføring øges,
 • Ingen kontinuitet på anorektum,
 • Smerter i maven,
 • Ryk, kvalme,
 • Via opkastning,
 • Diarré eller diarré
 • I rektal smerte.
Allis ordre (i håndkøb)

Fra tabellen ovenfor kan du bestille Alli. Du vil også finde mere viden om dette stof. Vi foreslår også, at du får adgang til denne online medicinske udbyder, hvis du er interesseret i et ekstra lægemiddel til vægttab. Hvis du foretrækker det, så:

Uden recept, køb Alli;
Se flere lægemidler / slankende produkter;
Lær yderligere slankende info.

Besøg den online medicinske udbyder, eller tryk på knappen nedenfor ‘Køb nu’

Køb nu
Download PDF

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Køb alli”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

Køb dine lægemidler online

Levering om 24 timer

Klik her
paiement

Navn på målrettet stof: .

Den officielle pris på er: .

Dette lægemiddel er en del af følgende kategori:

Du kan læse den fulde stofbrugsbrochure på vores partnerapotek. Du skal følge instruktionerne fra din læge eller brugsanvisningen nøje for ikke at bringe dig selv i fare.

I tilfælde af alvorlige eller uventede bivirkninger af stoffet, skal du ringe til skadestuen eller din læge.

Du kan købe uden recept i Danmark fra et onlineapotek.

Du kan bestille billig i Danmark fra et online apotek.

Du kan betale for online i Danmark på et online apotek.

Vi sørger for at omdirigere dig til en pålidelig service i forbindelse med sundhedspersonale og godkendt på europæisk niveau.

Se den fulde beskrivelse og betjeningsvejledning