About

Velkommen til vores side, vi er et sted med pålideligt og uafhængigt informativt indhold, der vedligeholdes af professionelle udgivere og anerkendt inden for det medicinske område.

Det er altid meget vanskeligt at finde svar på internettet om medicinske behandlinger, hvorfor vi her giver dig en af ​​de største databaser om dine lægemidler.

Vi har skabt denne platform ikke kun for at give dig mulighed for at finde en kur mod dine symptomer online, men også for at være i stand til at købe dem online gennem en certificeret og godkendt europæisk partner: denne partner Treated.

Vi stræber efter at levere de mest nøjagtige indholds- og kvalitetsregistreringer, så du kan vælge din behandling med tillid.

Treated, en kvalitetspartner i dit valg af behandling

Treated er et onlineapotek og en pålidelig partner i valg af medicinsk behandling. Du kan bestille helt online, en læge vil derefter beslutte at ordinere det valgte lægemiddel i henhold til dine symptomer.

Den kliniske direktør for Treated er Dr. Daniel Atkinson, der har været en praktiserende læge siden 2004.

 

 

Dr Daniel Atkinson

 

Uddannet fra Southampton University School of Medicine (1999). Han har praktiseret som huslæge siden 2004.

Dr. Atkinson overvågede uddannelsen af ​​praktiserende læger. Han har omfattende erfaring med klinisk regeringsførelse og beskyttelse af børn og sårbare voksne.

Dr Atkinson fører tilsyn med arbejdet, træningen og erfaringen hos Treated.com’s ordinerende læger og sikrer, at kun sikre lægemidler leveres til vores patienter.

GMC registreringsnummer (General Medical Council) : 4624794

Treated, fremragende vurdering pĂĄ Trustpilot

Hvad der viser, at behandlingerne er fremragende, lægerne og kvaliteten af ​​de Treated tjenester er deres kunders meninger.

Treated har fremragende kvalifikationer på Trustpilot, så du kan være sikker på professionaliteten af ​​deres tjenester.